ROLEC

ROLEC je svetski poznat proizvođač različitih, inovativnih kućišta i ormara za smeštanje i zaštitu industrijske elektronike i komandno upravljačkih komponenti. Jedinstveno ergonomski dizajnirani, ROLEC komandni ormari, razvodne kutije i kućišta za elektronske sklopove se izrađuju od različitih kvalitetnih materijala - aluminijuma, ABS-a, poliestera, nerđajućeg čelika... ROLEC kutije i ormari obezbeđuju IP65 do IP67 stepen mehaničke zaštite. Svaki tip kućišta ili ormara iz ROLEC-a nudi više korisnih osobina za područje primene za koje je namenjen. Pored kućišta i ormara, iz ROLEC proizvodnje u prilici smo da ponudimo i konzolne nosače komandnih ormara, displeja,...

U izradi mašina dizajn igra sve značajniju ulogu. multiPANEL serija komandnih ormara proizvedenih od aluminijumskih profila, nudi kombinaciju tehničke perfekcije i naprednog urbanog dizajna za moderne mašine.

profiPANEL - moderni HMI/komandni ormari izrađeni od aluminijuma, dostupni u 8 dubina ormara, dimenzija po želji naručioca. profiPANEL Standard - ekonomična serija HMI/komandnih ormara dostupna u 4 standardne dimenzije i dubine 90mm.

profiPLUS 50/70 - moderni sistem konzolnih nosača, perfektna simbioza dizajna i tehnologije. Dizajn ROLEC-ovih profiPLUS 50, odnosno profiPLUS 70 konzolnih nosača će se savršeno uklopiti u dizajn i pojavu modernih mašina.