Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/html/libraries/cms/application/cms.php on line 471
WAGO kleme, ENGESER hilzne, ROLEC ormari - AlphaMOB Paraćin - WAGO, ENGESER, ROLEC distributer - WAGO kleme, ENGESER hilzne,WAGO stezaljke, WAGO instalacioni konektori, wago kleme, kleme, wago Srbija... - WAGO Kleme i konektori

WAGO Kleme i konektori

Jednostavno, pouzdano, bez održavanja: Savršeno za DIN-šine, montažne ploče ili razvodne kutije ili kao priključni konektori u kablovskim kanalima ili kontrolnim ormarima - WAGO nudi odgovarajuća rešenja za električno povezivanje za svaku primenu. Sva naša rešenja za električno povezivanje se izdvajaju po sledećim benefitima - Ušteda vremena, Lakoća održavanja, Pogodni za sve tipove provodnika, Pouzdanost za sve aplikacije, Dugoročni kvalitet kontakta - nezavisan od veštine operatera

Kompaktne dimenzije i mogućnost povezivanja bez korišćenja alata, redne instalacione konektore serije 221 čine primenljivim u širokom spektru novih aplikacija, kao što je redno nastavljanje vodova u razvodnim kutijama (npr. za povezivanje rasvetnih tela u spuštenim plafonima).

WAGO instalacioni konektori serije 221 (ili kleme za razvodne kutije) su namenjeni za upotrebu i sa provodnicima punog poprečnog preseka i sa finožičnim (licnastim) provodnicima.

Tri načina za povezivanje - Vi znate koja opcija za povezivanje je najbolja za vašu aplikaciju i za vaš način rada. Od sada WAGO TOPJOB S® kleme su dostupne u tri izvedbe - sa slotom za operacije, sa dugmetom za operacije i sa polugom za operacije. Pogledajte detalje o TOPJOB S klemama sa polugom za operacije.

Tri načina za povezivanje - Vi znate koja opcija za povezivanje je najbolja za vašu aplikaciju i za vaš način rada. Od sada WAGO TOPJOB S® kleme su dostupne u tri izvedbe - sa slotom za operacije, sa dugmetom za operacije i sa polugom za operacije. Pogledajte detalje o TOPJOB S klemama sa slotom za operacije.

Tri načina za povezivanje - Vi znate koja opcija za povezivanje je najbolja za vašu aplikaciju i za vaš način rada. Od sada WAGO TOPJOB S® kleme su dostupne u tri izvedbe - sa slotom za operacije, sa dugmetom za operacije i sa polugom za operacije. Pogledajte detalje o TOPJOB S klemama sa slotom za operacije.

Prava stezaljka za svaku aplikaciju - stezaljke sa osiguračem, sa diodom ili LED diodom, sa test ili funkcijom rastavljanja, kleme za senzor/aktuator aplikacije,...

POWER CAGE CLAMP kleme serije 285, su kleme za provodnike velikih poprečnih preseka - 35, 50, 95 and 185mm².

WAGO višespratne instalacione TOPJOB® S kleme sa Push-in CAGE CLAMP® tehnologijom su pravo rešenje i za moderne komercijalne i rezidencijalne aplikacije.

WAGO 2273 serija kompaktnih PUSH WIRE ® konektora je i do 50% manjih dimenzija nego prethodna  273 serija, dokazana u velikom broju aplikacija.

Realizujte moderne i praktične upravljačke sisteme na vašim mašinama i opremi - uz nove WAGO stezaljke za povezivanje senzora i aktuatora štedite vreme i prostor, i dobijete reprezentativno rešenje.

WAGO TOPJOB® S kleme imaju dugogodišnju reputaciju u ostvarivanju pouzdanih spojeva u širokom spektru aplikacija u industriji.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/html/templates/businessone/html/com_k2/default/category.php on line 255