WAGO Automatizacija

WAGO nudi komponente za automatizaiju razvijene tako da savršeno odgovaraju na izazove koje postavlja izgradnja modernih i efikasnih mašina i zahtevnih tehnoloških procesa. Ovaj širok asortiman uključuje softverske komponente, operator panele (HMI), kontrolere za različite aplikacije i uslove rada, I / O sisteme, kao i sisteme za povezivanje senzora / aktuatora.

Senzor / aktuator razvodnici, koji se instaliraju direktno na mašinama ili sistemima, je sistem pasivne distribucije za prenos signala koji je brz, ekonomičan i, iznad svega, bez potrebe za ugradnjom u razvodne ormare. Zahvaljujući potpuno zatvorenom kućištu IP67, signali pouzdano dolaze do kontrolera.

Redundantna, stabilna mrežna rešenja koja su takođe ekonomična: sa ethernet switch uređajima iz WAGO-a, pouzdani distributeri podataka su spremni za vaše mašine i sisteme.

Bilo unutar ili izvan kontrolno-upravljačkog ormara, WAGO-ovi I / O sistemi osiguravaju automatizaciju tamo gde vam je potrebna - čak i u teškim uslovima rada.

WAGO-ovi operator touch-paneli (HMI paneli) ne samo da poboljšavaju operativnost mašina i sistema, već nude i izvanredan dizajn i naprednu tehnologiju.

WAGO softverska rešenja omogućavaju efikasniju automatizaciju mašina, sistema i zgrada. Od konfiguracije do rada sistema, našWAGO razvojna okruženja (e!COCKPIT, WAGO I/O-PRO, konfiguratori,..) kombinuju jednostavan rad i konzistentnost za impresivne performanse.

Optimalne performanse i mogućnosti: Zahvaljujući vrlo visokim performansama, maloj potrošnji energije, brojnim interfejsima, dizajnu koji štedi prostor i visokoj pouzdanosti, WAGO-ovi user-friendly kontroleri (PLC-ovi) su isplativa rešenja za automatizaciju.