WAGO TOPJOB S Push-In Cage Clamp Kleme

Ocenite ovaj članak
(8 glasova)

WAGO TOPJOB® S kleme imaju dugogodišnju reputaciju u ostvarivanju pouzdanih spojeva u širokom spektru aplikacija u industriji.

TOPJOB® S Kleme su zasnovane na proverenoj PUSH-IN CAGE CLAMP® tehnologiji. Ovo je tehnologija zasnovana na opružnoj konekciji koja može biti korišćena sa svim tipovima provodnika; šta više, možda nećete morati da posebno obrađujete kraj provodnika pre terminacije u stezaljci/klemi. Na primer, krute provodnike, kao i finožične (licnaste) provodnike sa hilznom jednostavno se gurnu u odgovarajući terminal TOPJOB® S stezaljke. Finožični (licnasti) provodnici se povezuju pomoću odgovarajućeg alata - odvijača (šrafcigera).

TOPJOB® S kleme su dostupne u širokoj paleti proizvoda. Pored "jednospratnih" stezaljki sa opsegom poprečnih preseka od 0,14 mm² do 16 mm², na raspolaganju su takođe i dvospratne i trospratne kleme. Kleme sa specijalnim funkcijama su takođe na raspolaganju za svaku vrstu primene. Ovo uključuje: stezaljke sa osiguračem, stezaljke sa mogućnošću isključenja potrošača, test stezajlke, kleme za priključenje elektromotornih izvoda, kleme sa integrisanim diodama i LED stezaljke. Na raspolaganju su takođe i kleme specijalno razvijene za priključenje senzora (trožičnih ili četvorožičnih) i aktuatora, različitih namena.

Pored pouzdanog spoja bez obzira na vrstu provodnika (pun presek, licnasti ili provodnik sa hilznom), glavna karakteristika WAGO TOPJOB S® stezaljki je brzina montaže i brzina povezivanja provodnika - u odnosu na klasične stezaljke sa vijčanom vezom ("na šraf"), vreme potrebno za povezivanje provodnika je i do 4 puta kraće u određenim slučajevima. Širok spektar dodatnog pribora (kratkospojnici-mostovi, test adapteri, sistemi označavanja) ubrzaže proces izrade vašeg sistema, a gotovom proizvodu daće profesionalan izgled.

Stezaljke iz TOPJOB S® serije imaju sertifikate za skoro sva svetska tržišta.

Multimedija

WAGO Corporation YouTube channel