Redni instalacioni konektor serije 221

Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

Kompaktne dimenzije i mogućnost povezivanja bez korišćenja alata, redne instalacione konektore serije 221 čine primenljivim u širokom spektru novih aplikacija, kao što je redno nastavljanje vodova u razvodnim kutijama (npr. za povezivanje rasvetnih tela u spuštenim plafonima).

Rešenje koje je primenljivo za sve tipove provodnika od 0,2 do 4 mm², novi redni instalacioni konektor serije 221 sa polugama kombinuje sve pouzdane prednosti instalacionih konektora serije 221 u izvedbi koju karakteriše kompaktan i tanak dizajn. Nudeći nenadmašnu jednostavnost, brzinu i pouzdanost, serija 221 pruža univerzalne veze provodnika – sa tehnologijom poluge koja eliminiše alate – dok nudi vidljivo siguran kontakt provodnika. Ključne karakteristike novog rednog instalacionog konektora serije 221 su:

  • Mogućnost upotrebe i sa licnastim i sa provodnicima punog poprečnog preseka,
  • Pouzdana veza provodnika od 0,2 do 4 mm²,
  • Povezivanje provodnika bez upotrebe alata,
  • "Slim" dizajn - optimalna iskorišćenost prostora u razvodnim kutijama,
  • Dodatni pribor - adapter za nastavljanje više polova, adapter za montažu na DIN šinu, mogućnost mehaničkog rasterećenja kabla,
  • Providno kućište omogućava vizuelnu inspekciju spoja.

Bilo da se radi o DIN-35 ili DIN-15 šini – u odgovarajućem adapteru, redni instalacioni konektori serije 221 mogu se lako učvrstiti ili zašrafiti na DIN šinu, na primer u razvodnim kutijama, ili u razvodnim tablama kao priključna klema.

 

Multimedija

WAGO Singapore